Teknisk förvaltning

CFAB – City Förvaltning AB

City Förvaltning AB har hand om föreningens fastighetsförvaltning, snöröjning och städningen i flerbostadshusen och tvättstugorna. Normalt kommer CFAB hit en gång i veckan (tisdagar) för allmän tillsyn, åtgärd av felanmälningar etc. De hjälper medlemmar bl.a. med problem med ytterdörrar, element, trasiga glödlampor och stopp i toalett och avlopp. För åtgärder inne i lägenheter står medlemmen själv, i de flesta fall, för kostnaden och övriga kostnader står föreningen för. Detta avgörs dock från fall till fall, kontakta styrelsen om du är osäker på vad som gäller.

Felanmälan fastighetsförvaltning

Felanmälan till City Förvaltning AB görs vardagar 08.00-16.00 på telefon 08-20 75 80 eller via Internet på www.cityforvaltning.se.

Felanmälan jour

Vid akuta ärenden som behöver omedelbar åtgärd utanför kontorstid, dvs vardagar 16.00-08.00 samt lördag, söndag och helgdag, kontakta Dygnet Runt Jourservice på telefon 08-18 70 00. Observera att jourservice endast ska användas vid akuta fel som ej kan vänta till ordinarie arbetstid.

Arbete i lägenheter

CFAB erbjuder även byggtjänster till enskilda medlemmar och utför allt från mindre snickeri-, rör- och elarbeten till större entreprenader såsom badrums- och köksrenoveringar. Kontakta CFAB för mer information om detta.

Adress

CFAB – City Förvaltning AB Box 230 90 104 35 Stockholm www.cityforvaltning.se info@cityforvaltning.se